Tentang Kami

Laman sesawang ini  adalah laman rasmi Gemilang Travel and Tours Sdn Bhd  Cawangan Masjid Tanah yang berdaftar di bawah SSM (156094-U)  dan dilesenkan oleh Kementerian Pelancongan Malaysia (KKKP0296/8).

Laman ini dikendalikan sendiri oleh Pengurus Gemilang Travel and Tours Sdn Bhd, Cawangan Masjid Tanah; Safiudin bin Abdul Advis, PPN.

Gemilang Travel & Tours Sdn. Bhd. Cawangan Masjid Tanah telah dirasmi pada 2 Jun 2013 bersamaan 23 Rejab 1434H oleh Yang Berhormat Tuan Haji Sulaiman Md Ali, DMSM KMN BKT PJK (sekarang bergelar Datuk).

Majlis gilang gemilang ini berlangsung dengan suasana yang meriah dengan dihadiri oleh masyarakat setempat.

Amaran: Komen yang di ‘post’ kan disini adalah menjadi tanggungjawab sendiri. Pemilik laman sesawang ini tidak bertanggungjawab ke atas setiap komen yang boleh mengganggu gugat isu negara, agama, bangsa dan politik.

Sebarang masalah sila hubungi kami di sini. Harap Maklum.

Wassalam.

SELESAI MEMBACA? KLIK UNTUK MELIHAT KEPAKARAN KAMI